Whatsapp IBIZA BOOTSVERLEIH

EVENTS

IBIZA: ISLANDI MOSHKOPOLITAN I SEETIT MEDITERRANE, Faza e një ngjarjeje të paharrueshme.

Ne kemi një ekip të gatshëm për të organizuar dhe mbajtur një ngjarje ose një parti të madhe në Det. Ne jemi të gatshëm të përmbushim pritjet tuaja. Nga transportimi, hotelieri, DJ, vetëtima dhe pajisjet e shëndosha, fotografitë, stolitë dhe natyrisht, një ekip këshillimor në dispozicionin tuaj. Çdo gjë që ju nevojitet për të transformuar festimin në një ngjarje shumë më të veçantë dhe të paharrueshme.

Dasma festimi

Partia Bachelor

Ditëlindje

Pervjetor martese

Honeymoon në bord

prodhim

Nxitjet e biznesit

Në stilin më të mirë duke shijuar të gjithë bukurinë dhe natyrën që Ibiza mund të ofrojë.

Dienstleistungen

Unsere Dienstleistungen gehen weit über einen einfachen Bootsverleih hinaus. Wir garantieren eine wunderbare Erfahrung, Sie werden mit unseren Mitarbeitern zufrieden sein. Schicken Sie uns Ihre Idee einer perfekten Reise oder lassen Sie sich beraten.

Wir sind Spezialisten für Feiern aller Art, auch wenn Sie Ihrer Bootsfahrt nur ein kleines Detail hinzufügen möchten, wir bereiten alles persönlich vor. Treten Sie mit uns in Kontakt und wir werden so schnell wie möglich mit der besten Option und dem besten Budget antworten.

 • {event.name_event}} ibiza

  Ideen

 • {event.name_event}} ibiza

  Transport

 • {event.name_event}} ibiza

  DJ

 • {event.name_event}} ibiza

  Getränke

 • {event.name_event}} ibiza

  Catering und Service

 • {event.name_event}} ibiza

  Organisation und Reservierungen